20 Dagen Suikervrij

Ik heb veel diëten geprobeerd, maar ze hebben nooit het gewenste effect bij mij gehad.

Ik had voornamelijk moeite met 2 aspecten als het om gewicht verliezen gaat:

Ik wil niet alleen NU een aantal kilo’s verliezen, maar ook dat het verloren gewicht niet meer terugkomt. Dat ik slank blijf door gezond te zijn en niet door pillen, dure adviezen of abonnementen.

Mijn trek in zoet maakt het lastig omdat ik zoveel dingen niet meer mag eten tijdens een dieet – die ik wel graag zou willen eten. Hierdoor kan ik de motivatie nauwelijks opbrengen als ik wil afvallen. En om eerlijk te zijn heeft een dieet weinig kans van slagen als je hunkert naar zoet.

Om blijvend succes te hebben met gewicht verliezen heb ik een andere benadering gekozen voor 20 Dagen Suikervrij. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat er een verband is tussen je hormoonhuishouding en je overgewicht en dat er 1 sleutel is die bepaald of je vandaag vet gaat verbranden (of vet zult opslaan).

“Waarom je bloedsuikerspiegel de sleutel is tot afvallen en hoe jij deze kunt beïnvloeden om vet te verbranden of vet op te slaan”
pic-1
Veel vrouwen die 40 jaar of ouder zijn hebben een druk bestaan. Je werk, kinderen, het huishouden. Het blijft moeilijk om niet in de verleiding te komen van zoetigheid als je uit eten gaat, bij vriendinnen op visite bent, of een verjaardag viert. En het erge is: suiker werkt verslavend.

Veel vrouwen geven vaker dan ze willen toe aan de verleiding van zoetigheid, zoals: appelsap, mueslirepen en gebak. Maar ook aan snelle koolhydraten zoals: pizza, pasta of deegwaren.

Hierdoor stijgt je bloedsuikerspiegel. En na een piek van de bloedsuikerspiegel, daalt deze drastisch waardoor je geen puf meer hebt, je lusteloos voelt en weer trek krijgt in zoet.

Op deze manier is het voor veel vrouwen onmogelijk om een dieet vol te houden, vooral als 80% van de producten in de supermarkt verborgen suikers bevatten.

Als je wilt afvallen dan is het van belang om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden door het eten van natuurlijke en onbewerkte voeding.

Suikers en snelle koolhydraten zorgen namelijk voor een hoge insulineproductie.

Als je bloedsuikerspiegel stijgt dan krijgt je alvleesklier het signaal om het hormoon insuline te produceren.

Het nadeel van een hoge insulineproductie is dat het de stofwisseling verstoort.

Want zolang er insuline in het bloed circuleert, stopt het lichaam met het verbranden van vet en gaat het lichaam vet vasthouden.

Daarom is insuline de sleutel tot afvallen.

Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust dat ze de verkeerde hormonen aan het werk zetten, waardoor ze nooit zullen afvallen.

“2 hormonen die bepalen of je vet wordt opgeslagen of wordt verbrand bij je benen, billen en buik – aan jou de keuze wie gaat winnen”
pic-1
Er is nog een ander hormoon dat verantwoordelijk is voor je gewicht naast insuline… Namelijk glucagon.

Glucagon is verantwoordelijk voor je vetverbranding.

Bij insuline en glucagon geldt dat er maar één kapitein aan het roer kan staan. Als glucagon uit het veld wordt geslagen door insuline, dan verbrand je geen vet meer.

Wat je de afgelopen uren hebt gegeten bepaalt of je hoge of lage insuline en glucagon waardes hebt.

Door bewust te kiezen wat je eet en drinkt, communiceer je met je hormonen.

Door glucagon aan het werk te zetten krijg je meer energie, een slanker figuur en kan je weer je favoriete jurk aan.

Het enige wat je hoeft te weten is wat de oorzaken zijn die de hunkering naar zoetigheid en snelle koolhydraten in stand houden.

“Ontdek de 3 oorzaken die je hunkering naar suiker in stand houden en hoe jij vandaag een doorbraak kunt creëren op het gebied van vetverbranding in je lijf”

20 Dagen Suikervrij

Actieprijs vandaag : 49 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van
20 Dagen Suikervrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *