De VetKiller 320 en 360 Workout

Zou Jij Willen Ontdekken Met Welke Trainingen Ook Jij Jouw Lichaamsvet In No-Time Kunt Laten Wegsmelten?

Afzender: Jesse van der Velde
Onderwerp: Hoe je door middel van de juiste trainingen jouw lichaam kunt stimuleren tot het zo snel mogelijk verbranden van al je overtollige lichaamsvet.

Beste lezer,

Mijn naam is Jesse van der Velde en als Personal Trainer heb ik in de afgelopen jaren honderden mannen en vrouwen 1 op 1 geholpen om binnen 3 tot 5 weken tijd hun buikvet te verliezen en definitief strakke buikspieren te ontwikkelen.

Al deze mensen wisten uiteindelijk hun ideale lichaam te bereiken. Het enige verschil was de snelheid waarop ze hun doelstelling hebben bereikt.

Voeding + Training X Inzet = Resultaat
Tussen alle mensen die hun buikvet weten te verbranden en strakkere buikspieren weten te ontwikkelen bestaat een groot verschil in de snelheid waarop ze dat hebben gedaan.

Je weet dat voeding een cruciale rol speelt bij het verminderen van lichaamsvet en dat je wat je ook doet, altijd ook gezonder zult moeten gaan eten. Maar je weet ook dat je niet kunt negeren dat het doen van de juiste trainingen (oefeningen) minstens zo belangrijk is.

Wat namelijk voor een groot deel de snelheid bepaalt waarop jij jouw ideale lichaam zult bereiken is de hoeveelheid calorieën die je dagelijks verbrandt. Met andere woorden: in welke mate je jouw lichaam stimuleert tot de verbranding van lichaamsvet.

Je moet je voorstellen dat je altijd een basisstofwisseling hebt. Je lichaam verbrandt een bepaalde hoeveelheid energie in rust, dat noemen ze jouw zogenaamde BMR, Basal Metabolic Rate. Dit is de hoeveelheid calorieën die je in rust verbrandt.

Hoe hoger je BMR is, hoe meer energie je lichaam dagelijks verbrandt en, mits je jouw voeding ook enigszins gaat verbeteren (dat zeg ik er alvast bij), hoe sneller je vet zult gaan verbranden.

Hoe hoger je BMR is (hoeveel calorieën je in rust verbrandt) hoe sneller je lichaam overtollige kilo’s uit lichaamsvet zal gaan verbranden, nadat je jouw voedingspatroon hebt verbeterd.

Je kunt jouw BMR verhogen d.m.v. de juiste oefeningen.

Het Stimuleren Van De Aanmaak Van Vet-Verbranding-Hormonen Is De Weg Tot Succes Om Snel Al Je Overtollig Vet Te Verliezen
Op dit moment verbrandt je een bepaalde hoeveelheid calorieën in rust. Door je voedingspatroon aan te passen zorg je dat jouw lichaam schakelt van de ‘vet-opslag modus’ naar de ‘vet-verbranding modus’. De hoeveelheid vet dat je per week zult verbranden en dus hoeveel kilo je per week zult verliezen terwijl je in de ‘vet-verbranding modus’ bent, wordt bepaald door hoeveel calorieën je in rust verbrandt (je BMR).

Door terwijl je (door je voeding te optimaliseren en je hormoonhuishouding in balans te brengen) in de ‘vet-verbranding modus’ bent, je lichaam te stimuleren een hoger BMR te hebben, met andere woorden: meer calorieën in rust te verbranden, hoe sneller je de kilo’s overtollig lichaamsvet zult kwijtraken.

Dit doe je door met de juiste training de aanmaak van vet-verbranding-hormonen te stimuleren.

Deze stimuleer je door het doen van de juiste spierversterkende oefeningen

Het Wekelijks Doen Van De Juiste Spierversterkende Oefeningen Stimuleert De Maximale Aanmaak Van Vet-Verbranding-Hormonen
Hoe meer vet-verbranding-hormonen je lichaam aanmaakt, hoe hoger je BMR en hoe meer de verbranding van vet in je lichaam wordt gestimuleerd. Hoe sneller je dus jouw overtollige vet zult kwijtraken.

Sommige trainingsvormen laten je lichaam vetopslag hormonen aanmaken terwijl andere trainingen (met de juiste spierversterkende oefeningen) juist de aanmaak van vet-verbranding-hormonen stimuleren.

Wil je zo snel mogelijk jouw overtollige vet kwijt, dan moet je spierversterkende oefeningen doen die de aanmaak van vet-verbranding-hormonen stimuleren.

Verlies Tot Wel 2x Zo Snel Overtollig Lichaamsvet Door Het Doen Van Deze Vet-Verbranding-Trainingen
Enige tijd geleden heb ik nagedacht over wat zou de ideale training zijn voor het verbranden van lichaamsvet, zonder dat je er fitnessmaterialen voor nodig hebt?

Ik wilde een training ontwikkelen die:

Zonder fitnessmaterialen uitvoerbaar is
Niet langer dan 25 minuten duurt
Voor ieder fitnessniveau uitvoerbaar is. Gemakkelijk onder de knie te krijgen voor beginners, maar ook een uitdaging voor gevorderden
Alle spiergroepen aanspreekt (benen, billen, buik, armen, borst, rug)
Maximaal de aanmaak van vet-verbranding-hormonen stimuleert, en dus zoveel mogelijk vet verbrandt
Tegelijkertijd ook zorgt dat je conditie beter wordt, je je fitter voelt
Je BMR (Basal Metabolic Rate, ruststofwisseling) gigantisch verhoogt
Zorgt voor sterkere buikspieren en een sterkere onderrug
Bij vrouwen zorgt voor slankere benen
Een hele waslijst met eisen zoals je ziet.

De VetKiller 320 en 360 Workout

Actieprijs vandaag : 27 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van
De VetKiller 320 en 360 Workout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *