Flexbounce

Fitness trampoline voor thuis
Wie dacht dat trampolines alleen voor kinderen zijn, heeft het mis. Steeds vaker zijn ze aanwezig in sportscholen en aerobicscentra. Trampolinespringen is dé nieuwe trend in de fitnesswereld! Maar de Flexbounce is ook een fijne hulp op weg naar een betere gezondheid en kan gezien worden als ´medicinale trampoline´, door alle positieve effecten van het springen. Het is een goede training tegen zwaartekracht bij Osteoporose, helpt tegen rug- en nekklachten, bekkeninstabiliteit, diabetes, ADHD, kanker, allergiëen en lymfe-stuwing en is een goede oplossing tegen concentratieproblemen. Meer weten? Lees gauw verder!

Het goede nieuws is dat trainen op de trampoline nu toegankelijker is dan ooit, want met de Flexbounce fitness trampoline haal je de laatste gadget op sportgebied gewoon in huis. Wanneer jìj tijd hebt in je drukke schema, haal je de trampoline tevoorschijn voor een super effectieve én leuke work-out. Wist je dat je met trampolinespringen tot 500 calorieen per uur kunt verbranden? Je traint alle spieren op een effectieve manier en na afloop zit je barstensvol energie. Klik op de video om te kijken wat Flexbounce fitness trampoline voor jou betekent!

Snelle resultaten
Druk, druk, druk. Voordat je het weet is de dag voorbij en is het sporten er wéér bij in geschoten. Bewegen op de Flexbounce fitness trampoline kost niet veel tijd en is super effectief. Met regelmatig een half uurtje trainen boek je al goede resultaten. Geef de Flexbounce een plekje in je kamer zodat je af en toe een paar minuutjes kunt bouncen en je zult zien dat het zó leuk is dat de workout al snel een plekje verovert in je dagelijkse schema. Door het ritmische op-en-neer bewegen wordt je hele lichaam aan het werk gezet en komen alle spieren aan bod. Met als extra bonus dat de bloedsomloop en het immuunsysteem verbeteren, het hart versterkt wordt en de concentratie groter.

Flexbounce

Actieprijs vandaag : 0 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van
Flexbounce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *