Menoxium 3 maanden voorraad

Door hormonale veranderingen krijgen vrouwen in de overgang te maken met verschillende lichamelijke en geestelijke veranderingen. De overgang kan daardoor een turbulente periode zijn. Veel vrouwen ervaren tijdens de overgang dat ze minder vitaal en sneller geïrriteerd zijn.

Ook opvliegers en nachtelijk transpireren komen veel voor. Hoe de overgang wordt ervaren verschilt per vrouw. Je kunt onzeker of verdrietig worden van het besef dat de levensfase waarin je vruchtbaar bent voorbij is. Waar de één soepel door deze periode heen komt, kunnen bij een ander de overgangsverschijnselen veel invloed hebben op het dagelijks leven en functioneren. Hoe vervelend de overgang ook kan zijn, na deze soms roerige fase komt er een nieuw evenwicht.

“Blijf in balans. Voel je prettig tijdens de overgang.”
Oestrogeen
Hormonale schommelingen zorgen ervoor dat je bepaalde overgangsverschijnselen ervaart. Je kunt snel geïrriteerd en prikkelbaar zijn en last hebben van nachtelijk transpireren en opvliegers. Het verschilt per vrouw hoe hevig en hoe vaak deze verschijnselen voorkomen. Feit is: elke vrouw komt in de overgang.
De lichamelijke en geestelijke veranderingen tijdens de overgang kunnen ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je batterij niet goed opgeladen is. Vergeleken met vroeger moeten vrouwen aan veel eisen voldoen. Veel vrouwen in de overgang hebben een baan, het huishouden en kinderen in de puberleeftijd. Vitamine B6 draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. Als je meer energie hebt, kost het minder moeite om alle bordjes in de lucht te houden.
De overgang kan van invloed zijn op de stevigheid van je botten. Om de botten stevig te houden is vitamine D nodig. Vanaf je vijftigste is vitamine D uit voeding en zonlicht niet meer voldoende. De Gezondheidsraad adviseert aan vrouwen vanaf 50 jaar om naast de normale voeding dagelijks een supplement met 10 microgram vitamine D in te nemen.
“Voel je fit, energierijk en in balans”
Menoxium bevat vitamines en nog meer natuurlijke ingrediënten als zilverkaars en isoflavonen. Het is een krachtig combinatiepreparaat voor de vrouw. Het kan worden ingezet bij de meest voorkomende overgangsverschijnselen als opvliegers, (nachtelijk) transpireren, stemmingswisselingen en innerlijke onrust.

Menoxium 3 maanden voorraad

Actieprijs vandaag : 57 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van
Menoxium 3 maanden voorraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *