Online cursus De Diabetes Revolutie!

Leefstijlexpert Richard de Leth is doctorandus in de geneeskunde en heeft al honderden diabetes type 2 patiënten in zijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde geholpen.

Diabetes mellitus type 2 is een welvaartsziekte die schrikbarende vormen aanneemt. Diabetes doodt iedere 10 seconden een mens op de wereld. Het heeft een grote negatieve impact op de kwaliteit van leven.

Diabetes type 2 is het eindstadium van een verstoord proces waar bijna iedere Nederlander in meer of mindere mate last van heeft.

Ja, ook jij.

Dus of je nu diabetes type 2 hebt óf onderweg bent om het in de toekomst te ontwikkelen – deze cursus is voor jou!
Waarom dit programma ook voor jou is
De meeste mensen voelen zich niet aangesproken als het over diabetes type 2 gaat. Diabetes type 2 is een medische naam wat afleidt van het werkelijke probleem: insulineongevoeligheid. Dus laten we het over de gevoeligheid van insuline hebben. Een verstoorde gevoeligheid – dus een ongevoeligheid voor het hormoon insuline – geeft een verhoogde kans op ontstekingen en welvaartsziekten. En nu gaat het waarschijnlijk ook over jou. Want:

Eet jij dagelijks geraffineerde snel opneembare koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, aardappelen, vruchtensappen en frisdranken?
Zit jij meer dan 6 uur per dag?
Heb jij chronische stress of ben je altijd vermoeid, prikkelbaar en druk?
Is het antwoord ‘ja’ op één van bovenstaande vragen, dan is deze cursus ook voor jou! Want jouw insulinegevoeligheid is afgenomen. Signalen kunnen dan zijn (kunnen ook los van elkaar optreden):

Moeheid
Acné
Buikvet (buikomvang meer dan 88 cm bij vrouw of 102 cm bij man)
Hoge bloeddruk
Concentratieverlies
Gewrichtsklachten
Libidoverlies
Rusteloosheid
Mannelijke beharing bij vrouwen
Stemmingswisselingen
Overgewicht
Langzame wondheling
Veel plassen
Vocht vasthouden (oedeem)
Oogklachten
Sterke huidpigmentatie (bruin pigment c.q. bruine vlekjes)
Erge drang naar zoet, hele dag door trek
Ik laat je in dit programma zien hoe je in korte tijd concrete stappen zet om jouw hormonen, energie en gezondheid te herstellen.

Insulineongevoeligheid is geen ‘ziekte’, maar een verstoring in de stofwisseling
De oermens kende geen diabetes type 2. Het kwam nooit voor. Dat was geen verdienste van de oermens zelf, maar een gevolg van een leefomgeving met natuurlijke voeding, beweging en ontspanning.

Waar de oorspronkelijke natuurlijke omgeving het preventieve medicijn was tegen diabetes type 2, is de huidige maatschappij en leefstijl juist de veroorzaker van diabetes type 2.

De moderne maatschappij rolt een rode loper uit naar diabetes type 2. Je lichaam heeft geen antwoord op een ongezonde leefstijl met kunstmatige voeding, inactiviteit en chronische stress. Iedere dag krijgen 169 mensen de diagnose diabetes mellitus type 2. Dat zijn 61.700 diabetespatiënten per jaar. Totaal hebben één miljoen mensen diabetes type 2 in Nederland. Vroeger werd diabetes type 2 ‘oudersdomssuiker’ genoemd. Nu komt diabetes type 2 al bij dertigers voor.

Diabetes type 2 heeft een grote negatieve impact op de kwaliteit van leven. Van minder energie, slechter slapen, een verminderd seksueel functioneren, een afgenomen conditie tot vele medische complicaties.

Zoals eerder benoemd is de onderliggende oorzaak van diabetes type 2 een verstoorde insulinegevoeligheid. Een ongezonde leefstijl zorgt voor een toename van insuline in het bloed. Langdurige verhoging van dit hormoon zorgt ervoor dat cellen juist ongevoeliger worden voor insuline met als laatste halte diabetes type 2.

Online cursus De Diabetes Revolutie!

Actieprijs vandaag : 149 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van
Online cursus De Diabetes Revolutie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *