Online Cursus – Van Corona Crisis naar groei

Online Cursus : Van crisis naar groei
Online Cursus
“Leer in 4 modules hoe jij de controle over je gemoedstoestand neemt, je fysieke en mentale gezondheid maximaal kunt ondersteunen en hoe je met de juiste mindset deze crisis om kunt vormen in persoonlijke groei!”

van crisis naar jouw persoonlijke overwinning
Toen wij in maart in de soft-lockdown gingen zag ik twee dingen. Aan de ene kant zag ik dat veel mensen geconsumeerd werden door angst en stress en dat zij snel in een negatieve spiraal vervielen. Aan de andere kant zag ik enorme kansen om deze crisis te gebruiken als katalysator voor persoonlijke groei, een gezonde leefstijl en een krachtige mindset. Deze tijd kan letterlijk fundament worden voor een toekomst met meer voldoening, optimale gezondheid en energie! Ik merkte dat veel mensen dit echter niet zagen. Ik besloot daarom een online cursus te ontwikkelen om zoveel mogelijk mensen te helpen deze periode om te zetten in iets goeds.

hoe het je gaat helpen
Deze cursus zal je helpen de controle te nemen over je gemoedstoestand, routines te ontwikkelen die je fysiek en mentaal in balans houden en deze tijd om te zetten in persoonlijke groei. Als je dat nu doet dan creëer je meteen ook het fundament voor een krachtige leefstijl in de toekomst. Je leefstijl is het fundament waarop een leven van gezondheid en geluk wordt gebouwd. Deze cursus zal je daar stap voor stap in begeleiden.

Ten tweede zal het je helpen controle te nemen over je focus en een mindset te ontwikkelen die je gaat helpen een gevoel van hulpeloosheid en frustratie om te zetten naar motivatie, inspiratie en actie! Ik ga je helpen een mindset te ontwikkelen die je in elke crisis kansen helpt te zien en die je vanuit een passieve instelling naar een yes-I-can instelling helpt.

Gebruik de komende periode als een investering in jezelf.

Online Cursus – Van Corona Crisis naar groei

Actieprijs vandaag : 179 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van
Online Cursus – Van Corona Crisis naar groei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *