Yoga Nidra: Reis door de chakra’s – Happy with Yoga

Ervaar een ontspanning als nooit te voren en werk tegelijkertijd aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen die je beperken om je mooiste leven te leven.’
ALLES IS ENERGIE
Alles is energie. Dit is inmiddels bewezen door vele wetenschappelijke onderzoeken. Van je gedachten tot je emoties en je fysieke lichaam, het zijn allemaal verschillende vormen van dezelfde energie.

Energie is ook ontzettend belangrijk in jouw lichaam. Je kunt weken zonder eten en dagen zonder drinken, maar als het energiesysteem in je lichaam maar een paar seconden stil zou liggen, zou je er niet meer zijn. De hele interface van lichaam en geest wordt beïnvloedt door energie. Energie is onze primaire levenskracht en de oude Yogi’s noemden dit prana.

Je zou kunnen zeggen dat de kern van Yoga het controleren en sturen van deze levensenergie is. Alles wordt erdoor beïnvloed. Alles wat je denkt, doet en bent heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden:

Het lopen naar de supermarkt
Het koken van een maaltijd
Het studeren voor een test
Het visualiseren van je droomleven
Het zorgen voor je gezin
Het doen van je werk
Stappen nemen in de richting van je dromen en doelen
“ALS JE DE GEHEIMEN VAN HET UNIVERSUM WILT VINDEN, DENK DAN IN TERMEN VAN ENERGIE FREQUENTIE EN VIBRATIE”
– Nikola Tesla.
Energie beïnvloedt dus alles. En alles wat we meemaken beïnvloedt onze gedachten, ons handelen en de manier waarop energie zich manifesteert in het fysieke lichaam.

Heb je bijvoorbeeld niet zo’n leuke baas op het werk, dan heeft dat een effect op de energie die je naar je werk brengt.
Heb je problemen in sociale relaties, dan beïnvloedt dat ook de manier waarop je met anderen communiceert.
Heb je veel stress in je leven, dan beïnvloedt dat bijna ieder aspect van je fysieke lichaam: de spanning op je spieren, je spijsverteringssysteem, je hartslag, je hormonen en nog veel meer.
Heb je van huis uit meegekregen dat je goede cijfers moet halen en moet presteren, dan heeft dit een effect op de gedachten die je hierover denkt en de energie die hiermee te maken heeft.

Op deze manier is alles met elkaar verbonden. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de lens waardoor je naar de wereld kijkt, welke gedachten je denkt en welke keuzes je maakt op basis van deze gedachten. Met andere woorden: de gezondheid van je energiesysteem bepaalt de richting van je leven.

Start nu met de cursus: Yoga Nidra – Reis door de chakra’s

Yoga Nidra: Reis door de chakra’s – Happy with Yoga

Actieprijs vandaag : 87 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van
Yoga Nidra: Reis door de chakra’s – Happy with Yoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *